ANNA3 | ANNA3 Corona maatregelen voor tentoonstellingen en concerten | Sint-Anna-ten-Drieënkerk Antwerpen Linkeroever

Samen tegen het virus!

ANNA3 Corona maatregelen

We werken coronaproof

 

Dit wil zeggen:

We verwachten u mét mondmasker

Een mondmasker is verplicht zodra u het gebouw betreedt. Ook in de gang, weekkapel en op niveau -1 houdt u uw mondmasker aan.

Betreden gebouw en aanvangsuren

U betreedt het gebouw enkel via de hoofdingang tijdens de openingsuren. Bij concerten is dit 30 minuten voor aanvang van de inleiding of concert..

Geen vestiaire of nagesprekken

Er is geen vestiaire. Er is geen pauze. U neemt uw jas mee in de zaal en legt die op de vrije stoelen naast u. Er zijn geen nagesprekken.

Geef elkaar de ruimte

Houd steeds en overal anderhalve meter afstand van andere bezoekers. Volg steeds het aangeduide circulatieplan, dit helpt u om voldoende afstand te bewaren.

Ontsmet voldoende uw handen

Een goede handhygiëne is heel belangrijk. Bij het betreden van de kerkruimte staan dispensers om uw handen te ontsmetten vóór én na uw bezoek en bij concerten.

Voorstellingen en concerten

De zitplaatsen zijn strikt beperkt en zijn steeds ongenummerd.

We houden voldoende stoelen en rijen vrij zodat iedereen de minimumafstand kan respecteren. Blijf na afloop van de voorstelling zitten.

Als u door omstandigheden de zaal verlaat, kan u helaas niet terug naar binnen.

Heeft u last van een hardnekkige hoest? Dan vragen we u vriendelijk om het gebouw te verlaten.

Programmaboekjes

Zijn er programmaboekjes voorzien, dan bieden we ze u aan bij het betreden van het gebouw.

Identiteitsgegevens

We vragen u steeds om uw aanwezigheid te registreren via de website of bij de aankoop van uw tickets. Vul de gevraagde gegevens volledig in, zo kan men u contacteren indien contact tracing noodzakelijk zou blijken. We geven uw gegevens nooit voor andere doeleinden door aan derden.

Test

Elke activiteit van ANNA3 wordt getest met de Covid Event Risk Model Scan van de overheid. Enkel wanneer we daar een groen label krijgen gaat de activiteit door.

Het resultaat van deze scan kan u bij elk concert terugvinden.

De overheid- en politiediensten hebben toegang tot deze scans om de activiteit eventueel ook ter plaatse te controleren.