ANNA3 | Zomerse orgelconcerten | Koen Maris, orgel - Kunstacademie Beveren | Zondag 25 september 2022 | 17 uur | Sint-Anna-ten-Drieënkerk Antwerpen Linkeroever

Zondag 25 september 2022

Koen MARIS, orgel
& STUDENTEN de Kunstacademie Beveren

 

17.00 uur concert

16.30 uur inleiding

16.00 uur deuren open

 

tickets

  • 14 EUR

  • 10 EUR (hechte & beste vrienden ANNA3)

  • 8 EUR (-26 jaar)

 

tickets bestellen

Bestel hier uw tickets voor dit concert, u kan ze dan afhalen aan de inkom van de kerk

 

voorverkooppunt

G. Burssenslaan 17 2050 Antwerpen van 9.30 tot 11.30 u

 

verkoop

  • aan de inkom,

betalen met
payconiq
of
cash

 

We sluiten onze reeks Zomerse Orgelklanken af met een speciale editie waarbij we de organisten van morgen nu al laten concerteren: de studenten van de Kunstacademie Beveren

Zij worden begeleid en klaargestoomd door organist, dirigent en leraar Koen Maris.

 

Koen Maris

Hij zette zijn eerste stappen in de wereld van de muziek in het thuismilieu en de muziekacademie van Beveren-Waas. In 2011 behaalde hij zijn masterdiploma orgel in de klas van Joris Verdin aan de Artesis Hogeschool, Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Aan dezelfde hogeschool behaalde hij in 2016 het postgraduaat kinder- en jeugdkoordirectie in de klas van Marleen De Boo.

Sinds juli 2014 is hij aangesteld als organist van de Sint-Antoniusparochie in Brasschaat. In deze functie streeft hij naar goed geregelde kerkmuziek en organiseert hij jaarlijks een orgelcyclus. Daarnaast is Koen leraar notenleer, samenzang en klavier aan de kunstacademie van Beveren-Waas.

Als concertmuzikant maakt hij deel uit van kamerkoor Terpander uit Sint-Niklaas, een koor dat bestaat uit leerkrachten van het DKO. Samen met cellist/organist Mattijs Louwye vormt hij het duo ‘Strings and Pipes’. Ze treden op in de bezetting orgel en cello én orgel vierhandig.

Koen is getrouwd met Griet en vader van Fien, Noor en Tuur.

Uitvoerders

  • Koen MARIS, orgel

  • Studenten van de Kunstacademie Beveren: Lander Doggen, Chloé Delahaije en Margot Van Damme-Soetheer) en bij programma: Bach, Cornet, Scheidemann, Rutter en Pärt

 

Inleiding

Voorafgaand aan het concert is er een inleiding voorzien. Meer info volgt nog.

 

Programma

Meer info volgt nog.

 

 

Coronamaatregelen

ANNA3 leeft alle maatregelen na die de overheid oplegt in de strijd tegen het coronavirus COVID-19. Zo is er ontsmettingsmiddel voor uw handen. Een mondmasker is niet verplicht maar voel u vrij er een te dragen als u zich daar comfortabeler bij voelt.

Voor een gezond binnenklimaat wordt de kerk permanent geventileerd met verse buitenlucht waardoor we voldoen aan de normen voor horeca en evenementenzalen.

U kan tickets contactloos betalen via uw smartphone (payconiq).

Voelt u zich ziek, kom dan zeker niet!