verhuur kerkgebouw

aanvraag

Indien u overweegt om ook een concert of cultureel evenement te organiseren op Antwerpen-Linkeroever, kan u contact met ons opnemen via verhuur@anna3.be.

Gelieve ons liefst enkele maanden op voorhand het volledig ingevuld aanvraagformulier door te mailen.

fotodossier

wordt kortelings voorzien

technische informatie

De kerk beschikt over een koorruimte met plaats voor maximaal 200 uitvoerders (bij koorleden).

Er zijn 500 zitplaatsen beschikbaar voor het publiek maar van de brandweer mogen er maximaal 700 mensen samen de ruimte gebruiken.
Standaard zijn er 350 zitplaatsen in de kerk maar er zijn extra-zitbanken voorradig om dit aantal op te trekken tot 500 plaatsen.

De blauwe zaal (weekkapel in hetzelfde gebouw naast de kerkruimte) kan gebruikt worden als backstage of als foyer. De gele en de rode zaal zijn twee kleinere lokalen beschikbaar als backstage voor solisten.

De witte zaal op niveau -1 is een grote backstageruimte met vestiaire en mogelijkheid tot gebruik van een kitchenette.

De kerk beschikt over modern sanitair voor dames, heren en rolstoelgebruikers en voor de artiesten is er afzonderlijk sanitair.

De kerkruimte beschikt over drie elektriciteitsaansluitingen 63A met ingebouwd verloop naar 32A.

De kerkruimte wordt verlicht met 71 LED-spots die individueel aan te sturen en te dimmen zijn via KNX en i-pad.

Indien u overweegt om de bestaande geluidsversterking en belichting uit te breiden, dan raden we u aan om samen te werken met onze partner sinds jaren DEE Sound & Light uit Boom.

Extra podiumelementen, stoelen en ander materiaal kan via de stad Antwerpen bekomen worden.

voorwaarden

ANNA3 gebruikt voor alle concerten hetzelfde uitgebreide standaarcontract dat u hier kan inkijken. Duidelijke afspraken maken immers goede vrienden.

De gebruiksvergoeding wordt bepaald in functie van het seizoen (verwarming is voor ons een dure kost), prijs van de tickets, subsidies, eventueel gebruik van het orgel, enz… In de gebruiksvergoeding is ook de deelname in de evenementenverzekering van ANNA3 begrepen zodat u als organisator geen bijkomende verzekeringskost heeft.

samenwerking

ANNA3 heeft een zeer goede relaties met het Sint-Anneke Centrum dat vlak naast de kerk ligt. Deze locatie beschikt over een modern café, een grote zaal (tot 200 personen) en vergaderzalen. Ideaal om samen te eten en na het concert samen nog een glas te heffen. Afhankelijk van de gekozen formule stroomt de opbrengst terug naar uw vereniging.

PlePlo (Chiro) en Scouts kunnen op verzoek mee inspringen om bv. mee af te breken na het concert

Uw concert is ons concert!

Samen werken we de voorbereiding uit, geven we tips en wisselen ervaringen uit.

Op het moment dat het concert en/of tentoonstelling wordt opgebouwd, plaats heeft en wordt afgebroken, zijn we ook aanwezig voor al uw vragen. U staat er dus niet alleen voor.